Zending

Herinnert u zich Khaa…

Herinnert u zich Khaa, die met een mes aan het zwaaien was toen we hem voor het eerst ontmoetten? Zijn gezin vertelde ons dat hij altijd dronken was en geen verantwoordelijkheid nam om voor hen te zorgen.
We kwamen in zijn dorp, omdat Koon (de ex drugsdealer die in Jezus ging geloven) graag wilde dat Khaa het evangelie ook zou horen. We deelden het evangelie met het hele gezin.
Ze geloofden, en sindsdien zijn we bezig met een discipelschapsproces. We denken bekering te zien en de uitwendige vruchten daarvan. Khaa is gestopt met drinken (en rond- zwaaien met messen), gaan werken en voorziet een inko- men voor zijn gezin. Hij gelooft dat God hem geeft wat hij dagelijks nodig heeft. Vandaag liet hij de betonnen palen zien waarmee hij een huis gaat bouwen, zodat zijn gezin uit het golfplaten hutje kan waar ze nu in wonen.

Bid voor mannen zoals Khaa, voor bekering van zonden en geloof in de Here Jezus. Bid dat Khaa op zijn beurt ook discipelen zal maken, wanneer hij het evangelie deelt in zijn eigen netwerk.

Hartelijke groeten, Ewoud & Gerjo

Scroll naar boven