Verslag: Groeien en Bloeien

GROEIEN EN BLOEIEN 6 februari
Wat een Feestje, met een hoofdletter, was de avond georganiseerd door een GGG!
Met zoveel zusters en een man, een avond vol lofzang, bemoedigende woorden en een mooi werkstuk mee naar huis.
Koffie, verzorgt door onze Marion, met zelfgebakken koek om warm te draaien voor het zingen van mooie liederen, perfect uitgezocht op het thema, ter ere van onze God. En dankzij onze Jaap was de begeleiding via de beamer een extraatje met “Nederland zingt”.
Tijd om de stemmen tijdelijk tot zwijgen te brengen kwam toen Aline het woord nam.
We werden mee genomen op een reis van de groei en bloei als Christen. Groeien we nog steeds, of zijn we tot stilstand gekomen en wat heb je nodig om te groeien. Veel paralellen werden getrokken vanuit de natuur-groei naar de geloofs-groei vanuit de bijbel.

Om erover na te praten tijdens de workshop kregen we de vraag mee: Hoever ben jij in je geloofsgroei; een zaadje, een net ontkiemd zaadje met een beginnende steel, een steel met een bloeiende bloem of ben je een droogbloemetje geworden.

En dan het sluitstuk; een fotolijstje met, nee geen foto, maar een zelfbedachte, handgeschreven (of uitgeknipte voor wie niet zo mooi kon schrijven) tekst en heel mooie,
fijne droogbloemetjes om de tekst mee te omlijsten. Dit krijgt bij menig huis een mooi plekje om herinnert te worden aan deze fijne avond en Gods Liefde voor ons.
Dank jullie wel GGG team

Scroll naar boven