Kinderdienst

Om u als ouder of gemeentelid een idee te geven over wat de kinderen allemaal in de kinderdienst doen, delen wij vanuit de leiding van de kinderdienst hier een paar leuke verhalen en foto’s: 

Elke week hebben wij in de kinderdienst een verhaal/thema waar wij met de kinderen op ingaan. Dit houdt in dat de kinderen een bijbelverhaal horen en daarna een leuk knutselwerkje maken over dit verhaal. 

Ook proberen wij met de kinderen vaak na te denken over de verhalen en hoe de kinderen deze thema’s ervaren in hun leven. Hier komen altijd super leuke/serieuze gesprekken uit en het is erg fijn om hier met z’n alle over te kunnen praten. 

Zo hadden we het op een zondag over Paulus die een brief schreef aan de Christenen in Rome, met de kinderen dachten we na over wat een klein gebaar voor iemand kon betekenen en daarna hebben de kinderen + de leiding van groep C zelf ook kaartjes gemaakt die ze hebben gegeven aan iemand die dat verdiende.

In de Compass app schrijven wij vanuit de kinderdienst vaak een stukje over wat wij deze week hebben gedaan, wellicht leuk om af en toe te lezen! 

Groetjes, de leiding van de kinderdienst.

 

Scroll naar boven