Bloemen voor schoenen

Terwijl de vakantie nog niet is afgelopen, willen we u als plaatselijke diaconieën alvast attent maken op onze gezamenlijke actie tijdens het start weekend.

Wat gaan we doen?

Weet u nog, vorig jaar, toen we als diaconieën van Samen Katwijk ervoor hebben gezorgd dat alle kinderen, waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank, een nieuwe winterjas konden kopen?

Dit jaar willen we voor dezelfde doelgroep zorgen dat ze een paar goede winterschoenen krijgen. Dit kost veel geld en als diaconieën uit Valkenburg willen we graag een steentje bijdragen. Dat kan natuurlijk niet zonder uw hulp.

Hoe gaan we dat doen?

Op vrijdagavond 20 september gaan we in het Trefpunt 2 soorten boeketten maken. Van 10 euro en van 20 euro. In de komende weken krijgt u een flyer in de bus met een opgave formulier. Als u mee wilt doen, en daar hopen we natuurlijk op, kunt u een of meerdere boeketten bestellen.

Op zaterdag 21 september kunt u dan tussen 10.00 en 12.00 uur uw boeket ophalen in het Trefpunt. Natuurlijk zorgen we dan ook voor een bakje met wat lekkers, zodat u als start van het nieuwe seizoen elkaar kunt ontmoeten en bijpraten. Als u niet in de gelegenheid bent uw boeket zelf op te halen, mag ook iemand anders dat voor u doen. Of u kunt uw boeket schenken aan iemand anders, dat is dubbele pret!

Omdat de bloemen geschonken worden, kunnen we de totale opbrengst aan dit goede doel geven. U de bloemen….zij de schoenen.

Doet u mee?

Als u in de gelegenheid bent om mee te helpen de boeketten te maken, wilt u dit dan doorgeven aan de secretaris van uw diaconie?

Een hartelijke groet van de gezamenlijke diaconieën in Valkenburg.

NB: De bloemen kunnen worden besteld t/m zondag 15 september. 

Scroll naar boven