We laten ze toch niet lopen?

Lieve vrienden van Ewoud en Gerjo Koning

Allereerst heel hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij het zendingswerk in Thailand, in het bijzonder bij het werk van de familie Koning.  Uw gebed hiervoor is de motor en uw financiële ondersteuning de brandstof!

Hopend op uw meeleven willen we ook het volgende met u delen:

Tijdens de reguliere controle van hun busje bleek deze een veel grotere reparatie nodig te hebben dan gedacht; het wordt geraamd op € 3.500.  Als dat bij ons zou gebeuren zou dat  misschien dat al stress en zorg geven, maar voor hen is dit echt een grote zorg. Hiervoor is eigenlijk geen geld, terwijl dit busje onmisbaar is bij hun evangelisatiewerk.

We laten ze toch niet lopen?!

Nee, we willen graag dat zij niet met deze zorg blijven zitten. Daarom willen we u vragen, als dat voor u mogelijk is, of u eenmalig een (extra) gift wilt geven. Al is het een kleine gift, vele kleine maken een grote. Het meest eenvoudig is het om dit via een “tikkie” te doen, die hiervoor speciaal voor 3 weken in gebruik is: Dit is de link:  https://tikkie.me/pay/ut03imi35uh064udgpak

Maar u kunt het natuurlijk ook zelf overmaken op het volgende rekeningnummer:

NL 58 INGB 0701 5153 92 tnv G.C.J.M. Ezinga-Breij te Amerongen onder vermelding van: Koningsbus

Door op deze manier het geld over te maken, zorgt u ervoor dat dit volledig bij Ewoud en Gerjo terechtkomt en niet wordt afgeroomd voor andere doeleinden van OMF. Uw gift is op deze manier fiscaal helaas niet aftrekbaar.

Want: we willen ze niet laten lopen!

Namens de thuisfrontcommissie; Maarten en Annette van der Meij, Marcel Casier, Nico Hagen, Marjolein van Leeuwen, Marianne Runherd, Jedidja Reijnen en Maria Ezinga

 

Scroll naar boven