Leven met Verlies

Leef je meer dan een jaar met het verlies van een partner, een ouder, een kind, een broer of zus, een goede vriend(in), werk of levend verlies, dan kan de gespreksgroep ‘Leven met verlies’ je misschien helpen om hier je weg in te vinden. Levend verlies; chronische rouw, verdriet om een verlies dat nooit eindigt, bijvoorbeeld: leven met je kind met een ernstige beperking, leven met een ernstige chronische lichamelijke of psychische aandoening. De gespreksgroep ‘Leven met verlies’, geeft je de ruimte om jouw verhaal te delen, om gehoord te worden, om troost te vinden. Jouw verhaal, dat misschien een verhaal van overleven is.

Zoals je misschien al gezien hebt, hebben wij een nieuw logo en nieuwe naam omdat wij denken dat deze beter aansluiten bij onze visie.

Binnenkort willen we met een nieuwe groep starten. Graag horen we het als je mee wilt doen of als je vragen hebt over de gespreksgroep ‘Leven met verlies’, misschien wil je bespreken of het ook iets voor jou zou kunnen zijn. De datum is nog niet bekend, bij vier aanmeldingen gaan we starten. Over de datum zullen we dan, met degene die zich aangemeld hebben, overleg hebben. We kijken uit naar je reactie.

Hartelijke groeten van,
Jolanda van Duijn
Anja van der Wel

 

 

Scroll naar boven