Zending

Looft de Heere want Hij is goed, want Zijn goedertierenheid is voor eeuwig! Psalm 136:1

In oktober 2022 kwamen evangelisten uit het buurland om het goede nieuws te delen met mensen hier op het platteland van Nong Khai. Vader Mii en moeder Faa hoorden de boodschap en namen Jezus aan als Verlosser. De wind ging waaien toen we hen vertelden over Gods Geest. Door omstandigheden konden we niet verder met hen optrekken, maar Gods werk gaat door. Inmiddels zijn er twee kerken gestart na hun bekering. Ze zijn trouw en volharden: loof de Heer want Hij is goed, want Zijn goedertierenheid is voor eeuwig!
 
13 juni jl. was het 12,5 jaar geleden dat we elkaar in Zeist trouw beloofden. Een koperen jubileum, opgeluisterd door vele kaarten uit Nederland en België. Hartelijk dank daarvoor! We staan stil bij onze zegeningen in de vier kinderen die we gekregen hebben. En de dankbaarheid om elkaar te kunnen ondersteunen in de mooie dingen, en op moeilijkere dagen. Loof de Heer want Hij is goed, want Zijn goedertierenheid is voor eeuwig!
 

We hadden de gelegenheid om er in de natuur op uit te trekken in onze vakantie en zagen de grootsheid van de schepping. Enorme olifanten die haast wegvallen in het landschap, vlinders die in enorme getalen hun kleurenpracht tonen. Loof de Heer want Hij is goed, want Zijn goedertierenheid is voor eeuwig!
 
Ook ervaren we soms moeilijke dagen als we niet weten hoe de toekomst eruit zal zien. Na een flink virus, knapte Ewoud nog niet op. De arts constateerde een gedeeltelijke klaplong en mogelijk astma. Onze plannen komen tot stilstand. Toch mogen we ook nu belijden: loof de Heer want Hij is goed, want Zijn goedertierenheid is voor eeuwig!
 
Zoveel om voor te danken en te prijzen!
Wilt u ook meebidden voor Ewouds gezondheid. Dat de arts de juiste diagnose zal stellen?
Wilt u bidden voor de reis die we gepland hebben naar Chiang Mai (30 juni-13 juli), zodat de kinderen middels speltherapie de gebeurtenissen uit hun jonge leven kunnen verwerken.

Hartelijke groeten,

Ewoud en Gerjo

 

 

Scroll naar boven