Omgaan met verlies

Hoe ga je om met verlies als je iemand moet missen: een partner, een kind, een ouder of een vriend, door overlijden of door een scheiding? Dat kan nog maar kortgeleden zijn of wat langer terug. Wij zouden graag luisteren naar jouw verhaal van verdriet, pijn, onbegrip, boosheid of eenzaamheid. Horen van jou hoe je je weg vindt zonder de belangrijke ander. Hoe je leert leven met het gemis.

 Het kan moeilijk zijn om naar anderen te luisteren en het kan tegelijk ook heel helpend zijn, omdat de verhalen van verlies elkaar raken, er herkenning en erkenning is. Ook in de bijbel lezen we van mensen die belangrijke anderen verloren en hoe zij hiermee omgingen.

 

Nieuwe groepen “Omgaan met verlies”

We zijn met een aantal mensen in gesprek over het meedoen met de groep “Omgaan met verlies”. Na de zomer willen we van start gaan met twee groepen. We denken erover om voor de ouderen een middaggroep te starten en voor anderen een avondgroep. Met beide groepen komen we vier keer bijeen.

 

Aanmelden nieuwe groep “Omgaan met verlies”

Meld je nu aan! Als je mee wilt doen, kun je contact opnemen met Anja om je aan te melden of om vragen te stellen over de gespreksgroep. Misschien heb je bij iedere oproep de twijfel of het wat voor je zal zijn. Wij hopen zo dat je de moed zult vinden om mee te doen. We kijken naar je uit!

Hartelijke groeten van,

Jolanda van Duijn

Anja van der Wel, 06-38901200, amvdwel@ziggo.nl

Scroll naar boven