Nieuws van Ewout en Gerjo

Rond Pinksteren denken we aan de uitstorting van de Heilige Geest, die kracht geeft en ons als christenen op weg stuurt om te vertellen wat we gehoord en gezien hebben van Jezus. De Heilige Geest spreekt alle talen, en zodoende komen er ook in Thailand discipelen die in gehoorzaamheid aan Jezus willen leven.

Een aantal maanden geleden was Koon nog drugs aan het dealen in zijn dorpje. Maar God had een ander plan voor zijn leven en Koon leerde Jezus kennen. Koon vond door geloof in de Here Jezus vergeving van zonden en nieuw leven zoals hij nooit eerder geproefd had. Afgelopen week werden hij en 9 gelovigen uit Nong Hai gedoopt. Dank God dat Hij alle talen spreekt en ook in Thailand een werk doet.

Evangelisatie

We zijn tijdens de evangelisatie altijd op zoek naar mensen die God al voorbereid heeft, een zogenaamd ‘’huis van vrede.’’ Dat zijn mensen die ons als boodschapper ontvangen, open staan voor de boodschap en ook hun netwerk openstellen. Vader Kheek en moeder Phon nodigden ons uit te gaan zitten en boden ons water aan en wilden graag het evangelie horen. Als we teruggaan, hopen we dat ze ook hun netwerk zullen openstellen voor het evangelie. Bid u mee?

Update organisatie

We zijn nog niet verder gekomen sinds onze vorige update. We proberen al jaren een simpel gesprek te hebben met het OMF Thailand leiderschap. Bid dat de Geest ons mag helpen dat we elkaar als broeders en zusters kunnen verstaan.

Hartelijke groet,

Ewoud & Gerjo

 

Scroll naar boven