Introductie Aline Oudwater-Vis

Omdat we elkaar komend jaar hopelijk regelmatig in de kerkelijke wandelgangen zullen tegenkomen stel ik mezelf graag aan u voor. Mijn naam is Aline Oudwater-Vis, ik ben 58 jaar, moeder en oma. Toen ik al jong weduwe werd, heb ik zo sterk Gods kracht ervaren dat het mijn verlangen werd om de Bijbelse Boodschap van geloof, hoop en liefde uit te dragen. Ik schoolde om van pedagoog (ik was juf) naar theoloog en werkte in de Kerk van Rijnsburg. 

In 2018 ben ik hertrouwd met Henk en we verhuisden naar een oude school in Ameide, waar we een B&B hebben en waar ik activiteiten organiseer in ‘De School van Gods Liefde’. 

Binnenkort hopen we weer naar Katwijk te verhuizen. Hoe mooi is het dat ik komend jaar mijn geestelijke steentje bij mag dragen aan de kerk in Valkenburg. 

In een tijd waar het steeds lastiger wordt bij mensen op huisbezoek te gaan mag ik met u zoeken naar nieuwe wegen om mensen te bereiken met een geloofsontmoeting, pastorale aandacht of …  Vult u zelf maar in; ik hoor het graag van u! Want we doen het samen! 

Ook mag ik de werkers die binnen de gemeente altijd trouw op hun post staan geestelijk toerusten, enthousiasmeren en bemoedigen. En we proberen te zoeken naar verbinding met de kerkleden die door omstandigheden een beetje uit het zicht geraakt zijn. 

Een dankbare taak lijkt me. Spannend ook! Maar ik weet me geroepen door God die mensen inschakelt om het zout der aarde te zijn, geen zoutzakken! 

En ik houd me vast aan de belofte van een oud lied; ‘De Heilige Geest, die haar de toekomst spelt, doet aan Gods Kerk Zijn heilgeheimen weten: Hij, die haar leidt en in de waarheid stelt’  

Ik zie uit naar waar God ons heenleidt komend seizoen. 

Jaarthema is; Ga mee! Mag ik op je rekenen?  

Reageren? Graag!!! alinevandermarel@hotmail.com 0624427323

Scroll naar boven