Groeigroepavond op 6 februari

Zoals eerder aangekondigd is er dinsdagavond 6 februari een gezamenlijke Groeigroepavond. Tijdens deze avond zal Aline Oudwater ons als spreekster meenemen in een thema dat aansluit op het boekje ‘Langs het tuinpad van mijn Vader’. Verder zingen we met elkaar een aantal mooie liederen en gaan we creatief aan de slag! Met droogbloemen en mooie pennen gaan we een fotolijstje vullen met een bijbeltekst naar keuze. Deze creatie mag je aan het einde van de avond natuurlijk mee naar huis nemen. 

Voor het inkopen van de benodigdheden is het fijn als we weten hoeveel mensen er komen. Opgeven kan nog tot en met 23 januari via marjolein_vdweyden@hotmail.com of 0622883746 (Marjolein Zwaan).

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een Groeigroep om naar deze avond te komen, iedereen is welkom! Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Er zal wel een pot staan voor een vrijwillige bijdrage, een kleine donatie is welkom om de onkosten te dekken.

De avond start om 20:00 uur in de grote zaal van de kerk (inloop vanaf 19:45 uur) en om uiterlijk 22:00 uur zullen we de avond afronden. 

We kijken ernaar uit om elkaar te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Adriana, Rina, Jeanette, Esther, Annelise, Jeanet en Marjolein

Scroll naar boven